What bag? – Tote bag from bookhou at home

One of the reasons why I love this bag is that the triangle print is from an original drawing, it’s beautifully uneven. I love the small size of the bag (my 13 inch laptop just fits) and it has a sturdy feel to it because the fabric is thicker than with most other tote bags. A very good thing is that it’s a totally eco and hand made bag. It’s screen printed with solvent free ink, made from hemp canvas, the bottom is made of black organic cotton canvas and last but not least, the long brown handles are made from upcycled leather.

Category   What bag? 2 Comments

2 Responses to What bag? – Tote bag from bookhou at home

  1. Els says:

    Geweldige blog heb je! Deze tas vind ik echt prachtig. Ik wil hem misschien zelf ook kopen, maar twijfel nog. Is ie sterk genoeg om een paar schoolboeken in mee te nemen? En omdat het uit Canada komt, moet je dan ook invoerrechten en douankosten etc betalen? Ik hoop dat je wil antwoorden :)

    xx Els

    • franca says:

      Dankjewel, fijn om te horen! Ja hij is erg mooi, de tas zit stevig in elkaar, de hengsels zijn doorgestikt dus ik denk dat hij wel sterk genoeg is. Hij is wel vrij klein dus met twee boeken zit hij wel vol :) Ik heb verder geen invoerrechten of douanekosten betaald en ze waren heel snel met leveren. Mocht je nog meer vragen hebben dan hoor ik het graag!

Leave a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

*